Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het werken aan tal van projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en stedenbouw. We hebben ruime ervaring in het werken met welstandscommissies, gemeentelijke instanties en marktpartijen.

 

Onze opdrachten variƫren van alleen het maken van een ontwerp tot een totale opdracht inclusief de technische uitwerking en bouwbegeleiding. Projecten blijven binnen het afgesproken budget en de planning en voldoen aan de eisen van bestemmingsplannen, beeldkwaliteitsplannen, bouwbesluit, woonkeur en politiekeurmerk. We werken in een netwerk met vaste adviseurs.

 

Onze ontwerpen zijn authentiek. We zoeken bij een opgave altijd naar het maximale resultaat binnen de gestelde randvoorwaarden en komen daarbij ook tot niet direct voor de hand liggende oplossingen. Een opgave bekijken we vanuit een brede context: van stedenbouwkundig niveau tot bouwkundig detail. We streven naar het bieden van meerwaarde op een creatieve manier en zoeken naar de vraag achter de vraag.